; 

Startpagina
HCC en FS agenda
Verenigingspagina HCC Flight Sim
Goed om te weten
Charts en routes, Navigatie en Techniek
Bestanden te downloaden vanaf deze site
Weerinformatie.
Dia's en youtube fi
Voor nieuwkomers: welkom!
                                  AGENDA HCC                       
 
=============================================================================================================================
De flight simulator avond verenigingsavond in Ljouwert is de 3e maandag van de maand.
Klik hier voor FS informatie op de website van de Regio Fryslân en klik hier voor informatie via de FS website over de clubavond betreffende Flight Simulator.
=============================================================================================================================
Het adres voor Leeuwarden is: Kurioskerk, Julianalaan 38, 8932 AA Leeuwarden (Huizum), tel. 058-2160908.
 
Zie voor de vergaderingen in Heerenveen (de 4e maandag van de maand) de hcc-website. Veel informatie over Joomla, digitale koffie uurtjes en agenda.
 
 
                                  AGENDA VLIEGGERELATEERDE EVENTS                       
 
De nieuwste agenda 2023 van vliegshows overal in Europa, maar vooral in de UK, vindt u op airshows. Een nieuw jaar, toch leuk om even rond te kijken op deze site. Helaas geen airshows in Nederland. Over het algemeen veel minder dan normaal!
 
 
 
 
De open Marinedagen waren in 2023 op zaterdag 1 juli en zondag 2 juli 2023. HCC was vertegenwoordigd met Flight Simulator opstellingen: druk bezocht. Teun bedankt voor de uitnodiging, Fonz en Fokke voor de uitvoering. Het was druk bezocht, aldus Fonz.
 
 

[Startpagina]